24 Aug 2011

Ooo..Balik kampung,hati girang...

jom balik taiping oii.

Alhamdulillah, tiket raya dah dibeli. Nasib baik tiket raya tahun ni tak mahal  macam tahun-tahun lepas yang pernah aku cerita dalam entri ini dahulu. Dahulu biasanya harga tiket pada musim perayaan ni paling-paling kurang akan naik sampai 100%. Jika tiket harga sebenar RM60, maknanya akan jadi RM120.!


Tapi tahun ni harga macam biasa. RM60 je. Tak ada kenaikan. Mungkin ada pihak yang buat pemantaun, mungkin ada aduan dari pengguna,  jadi agen penjual tiket tak berani nak naikkan harga tiket.

Jadi bila dah balik kampung ni memang terhad sangat lah nak online. Line dekat kampung pun setakat ada GRPS. Itupun bagai hidup segan mati tak mahu. Maybe aku akan update live blogging guna flickr je lah lepas ni.

Doakan aku semoga selamat naik bas konsurtium dalam perjalanan balik kampung malam ni ye.

Bila macam ni teringat pulak kisah aku naik bas lompat-lompat masa belajar di matrik dulu.hehe

6 comments:

ipa faiza~ said...

hati2 d jalan raya :)




hepi eid mubarak!

Sky0ne said...

selamat bercuti dan beraya bro!

nur hidayah isa said...

yayy balik kampung nk raya....

nk duit rayaaaaaaa!!!

Princess Nur said...

Smoga slmt sampai

abang ensem said...

Jangan main mercun beb!!

Puteri Iqa Izyan said...

selamat hari raya ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...