22 Jun 2011

Wordless wednesday #1 : Thesis-Done!

psm

14 comments:

cucu umie said...

tesis ea??

HaiDa HiDa said...

tahniah2..
bestnya.. x sabar nk siapkan thesis ni.. tgk org punya thesis dah siap makin bersemangat nk setelkan.. :)

IRAH HAJERAH AZMAN said...

TAHNIAHHHHHHH *bunyi mercun trang tang tung* Aku tgh buat PSM dua ni. Minggu depan kene present 40 peratus progress system. aku bajet nak stay sampai bulan 8 la Y___Y aku homesick ni dari bulan 12 x balek :( Tapi demi PSm ku gagahi jua ~..~

puteri ain said...

tesis yg harus disiap kan ?

Cik Bucken said...

tajuk mcm susaaaahhh je-_-"

Dawa said...

tajuk thesis nampak hebat bro. tahniah2.

Fiffy said...

lega gila kan bila dah anta thesis?

eh bukan fakulti ko thesis kulit hitam ke?

Hasrol Nizam said...

@cucu umie, yep2 :D

@haida, bagus lagi bersemangat. bila dah siap, rasa lega gila

@irah, gudluck2.. wah, siap kena ada present progress lagi. abes tu nanti dah bukak sem bulan 9 tu ko still tak balik lagi ke?

@outri ain, thesis yang dah siap :D

@cik bucken, susah tu mmg la, ambil masa 2 sem juga nak siapkan ni

@dawa, biasa2 je. thanks

@fiffy, hitam la tu. ko ingat kaler apa?

IRAH HAJERAH AZMAN said...

Eh balik tu harus la. kos aku buat cam tu sebab dorg bet bulan 9 semua dah setel dengan thesis bagai . mulia kan lecturer kami? XD

Cik Aish said...

huhu ingat zmn sy buat thesis dulu..nak buat hard cover je da berpeluh2...lect fussy sgt tang hard cover

tehr said...

dah siap?
tahniah2

tengkorakemas said...

tahniah bro, sila ceritakan sikit tentang apa je kandungan tesis ko ni he

Cik Norfa said...

simple je cover thesis ko. bukan ada logo Uitm eh?
tahniah...moga lulus dgn cemerlang.

iKhRam said...

wah.. ni lambang motivasi kepada saya untuk menyiapkan thesis... huhuhuh... terima kasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...