28 Jun 2011

Jom Cashout earning dari churpchurp

Yeah, setelah setahun aku berdaftar dengan churp-churp ni dapat juga merasa untuk cashout earning dari churpchurp. Korang tahu says.my? churpchurp ni lebih kurang sama lah modus operandi dia. Ada iklan, kita share dekat social networks, FB, twitter, blog, dll.

churp-churp
sharing is earning?? tak sabar nak tekan
butang cashout tu

If korang ada facebook, twitter ke(tak kira lah mana-mana satu pun), dah boleh join churpchurp ni. Dari asyik merapu je update status dekat twitter and facebook tu, jadi tak salah kalau kita generate income sampingan. Lagipun haritu aku dah cahsout earning nuffnang.

Mula-mula tu memang la payah, nak cecah RM1 pun susah. Tapi lama-lama tak sedar pun. Tup-tup dah cecah Rm100. Syarat untuk cashout dah lepas tu.

Tapi kalau korang jenis macam aku, yang malas nak share2 link ni, tak ada hal lah. Sebab churp2 ada satu campaign yang di panggil scheduled tweets. Bila assignment untuk campaign ni ada, korang cepat-cepat compose dan submit. Then tunggu je churp2 approved. Bila dah approved korang akan dapat earning. Aku pun tak sure berapa earning dia, tapi dalam RM2.00 ke atas lah untuk satu tweet.

Untuk scheduled tweets campaign ni korang tak perlu pun share link merata-rata tempat, Tak perlu spamming sana sini. Aku punya earning churp-churp ni banyaknya memang datang dari scheduled tweets lah.
So, apa tunggu lagi. Join lah churp-churp sekarang (daftar di sini).
bila dah register, jom join contest dark night race ini pulak, Klik sini

9 comments:

Hans said...

wahhhhhhhh
dah cash out ke?
aku nak cash out juga lah

Juvana Episod 10

Admiral Hafiz said...

perghh boleh la belanja nanti

Entry Terkini:
Baru 2 bulan blogging dah dapat Google PR 4 ??!

Hasrol Nizam said...

hans, aah. nak cashout dah. jom sesama. nanti bulan depan dah boleh belanja

admiralhafiz, jom2.. turun ah jb kalau nak belanja.haha

phentermine said...

People generally have this notion that loosing weight through just diet pill will be easy, but that's not so. Diet pill works well if a person consumes low-fat diet and has a habit of working out regularly. Simply popping diet pill and waiting for miracle to happen within weeks or months will only give you pain. Loosing weight is slow process that requires time and commitment, but then you really feel proud about yourself when you see yourself in the mirror and say, "Is this me."

nur hidayah isa said...

laa asal tutup lak jumlah earning tu...tunjuk la..hehe

nur hidayah isa said...

eh jap..sejak bila tukar guna advertlet ni?

tehr said...

aku sorng masih belum daftar twitter
tak tau nak buat apa
hehe

tahniah

Hasrol.Nizam said...

@eda, baru seminggu. alah, tak byk pun. asal lepas je cashout.heh

@tehr, daftar la bro. tapi kalau tertagih aku tak tanggung.hehe

Miss S said...

Kalau tak silap Scheduled Tweets ni bergantung pada berapa orang follower kita, kalau 1000 followers dapat RM5 dalam kes saya...20 kali dapat ST boleh cashout terus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...