22 Jun 2011

Entri makan kacang pool yang tak jadi

Ada yang perasan ke entri lepas?(aku dah delete dah) Aku sebenarnya nak buat live blogging, update entri dengan hantar MMS ke account flickr. Selalunya aku buat, jadi ok. Tapi entah macam mana, entri makan kacang pool yang baru tu jadi pelik macam dalam gambar ni.

tak pasal-pasal keluar multemedia msg bagai

Tak pasal-pasal nombor fon pun tertayang dekat public haritu. Adoi. Antara contoh entri lepas yang aku update menggunakan MMS adalah entri-entri Cheese Nan, Bowling malam minggu, makan Nasi minyak. Supposedly jadi macam semua tu lah. Aku pun dah musykil sekarang ni. Pelik-pelik. korang mesti lagi pelik kan.heh

6 comments:

biharahim said...

nie yg balai bomba dekat larkin tuh ke?

tengkorakemas said...

bro, tak try hantar mms ke emel blogger ke?

puteri ain said...

tak penah mkn. tp nmpk mcm sdp .

Cik Aish said...

nape arini jumpa entry pasal makan je..uwaa sensaraa...tgh posa ni

Hasrol Nizam said...

@biha ibrahim, haah. dekat sebelah bomba tu. dah pernah pergi?

@tengkorak emas, aku dah pernah try dulu, tapi tak jadi. kenapa ntah.

@puteri ain, ada peluang cuba. sedap jugak

@cik aish, ops.. jgn baca pasal entri makan2 ni. kang terliuq

tehr said...

aku belum pernah cuba
tak tau nak kata apa sebabnya jadi camtu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...