25 May 2011

Roti bakar

Roti bakar
gambar sekadar hiasan-jangan terliuq naa

Pagi-pagi ni aku terbau roti bakar jiran aku buat. Terus terliur nak makan roti bakar. Biasa aku makan roti bakar ni dekat kedai mamak, satu set (2 keping) RM1.20. Kadang-kadang seringgit pun ada.  Makan dekat kedai je lah sebab kat rumah bujang ni tak ada pembakar roti.hehe. Roti bakar ni memang breakfast yang simple, tapi sedap!

11 comments:

Affan said...

arghhhhhh.
haha.
buat sendiri lagi murah bro hehe.

kat kanada ni takde kaya pulak hahaha

sarah mohamad said...

sedap! biasa lah rumah bujang laki mana bawak pembakar roti. bwk yg basix je pun. hiks

Ieda Al-Habsyi said...

roti bakar memang besttttt! :)

AyuE SurihanyOt said...

roti bakar nadey buat sedap gilaaaa...hoho

tengkorakemas said...

berapa harga pembakar roti sekarang?belila he

Sunah Mohammad said...

sedapnyee...tengah makan roti ni...

Hasrol Nizam said...

@ayu, boleh tanya apa resipi dia sampai sedap gilaaa tu?hehe

@tengkorak emas, entah la, tak usha2 lak aku..

@sunah, roti je? roti bakar le, baru sodap.hehe

Hasrol Nizam said...

@affan, nak buat sendiri, masalahnya tak ada pembakar roti..kalau ada aku buat berdozen2 dah.haa

@sarah, kan, paling2 kurang ada water heater je kat rumah laki2 ni.haha

@ieda, nyum2..

Legasi Piston Pecah said...

baru je buat roti bakar...gne toaster yg dah berapa tahun guna...brand national...ish,lme gila

Hans said...

beli je lah toaster
RM20 je skrg :-)
makan luar mahal

Review Filem Karak Disini

akubiomed said...

Roti bakar tidak elok dimakan selalu kerana ia berpontesi untuk kanser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...