26 Apr 2011

Bila bloggers UTM ber’gathering

Finally, ada pun blogger dari utm ni gathering. Aku pun ternanti-nanti sebenarnya. Tapi datang juga peluang hari sabtu lepas. Lambat sikit update, sebab busy sangat. Ini pun main curi-curi masa je update.

Aku sampai awal. Diorang plan 530(tapi aku tak tahu),so pukul 5 aku dah sampai dengan member aku. Tapi lastly jam 6 baru start.  Dalam masa yang singkat tu sempat lah kami semua taaruf, sembang2 sikit tentang hal blog, share juga tentang blog sendiri.

Bila makan style potluck ni, macam-macam ada. Ada yang datang bawa pau, pisang goreng, keropok, satay ikan, air, so tak kelaparan lah kami semua petang tu.


utm blogger
kami bloggers utm
Masa mula-mula sampai, semua macam blur, malu-malu sebab tak kenal siapa blogger yang datang. Mana tak nya, ini first time kita berjumpa.

Aku kenal nabil, nurhidayah dan nazlina, blogger lain semua aku baru kenal time gathering tu. Biarpun sekejap, tapi best bila dapat kenal dengan ramai kawan baru. Ramai sebenarnya blogger di UTM ni, tapi ramai tak tahu ada gathering. 

Next time kalau target harap dapat kumpul 100 orang blogger UTM paling kurang, baru meriah kan. Panggil surat khabar sekali. Tak pun submit dalam skudai post. Baru gempak. hehe.

Ada juga seorang non-blogger yang join tadi, rahmat. Kawan aku jugak lah. Alang-alang dia ada kat sini, aku pun ajak dia sekali.

Ini link blogger yang pergi:

http://ecahdenan.blogspot.com

http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com

http://syaimzhebatz.blogspot.com

http://mibas.blogspot.com

http://platunkhaz.blogspot.com

http://uzairkate.blogspot.com

http://otakkataituini.blogspot.com

http://mantegakacang.blogspot.com

http://sayafarah.blogspot.com

http://farahanzaini.blogspot.com

http://nurhidayahisa.blogspot.com

http://nurnazlina.blogspot.com

http://dirahpunyerblog.blogspot.com

http://nabil-potter.blogspot.com

http://www.sunahsukasakura.com 

Rahmat(tak ada blog)


Nak tengok gambar lagi, nurhidayah ada upload di blog dia. Gambar Gathering

Blog rasmi UTM bloggers http://www.utmbloggers.com

FB group UTM bloggers


16 comments:

Admiral Hafiz said...

wahhh siap ada blog rasmi n FB group
gempak r korang!!!


Entry Terkini: 5 Tips Supaya Cepat Dipinang Orang - Khas Kepada Gadis-Gadis Zaman Sekarang

NadiRah said...

hye!!!! huhuhu

Hasrol Nizam said...

@admiral hafiz, blog rasmi tu dulu memang dah ada. tapi yang in baru lagi. FB group tu pun baru sangat lagi. Senang nak berhubung kalau ada group ni.heh

@nadhirah, hai hai hai :D

IQ = Iez Qis said...

huhu~~ nak pergi gathering ari tu, bukan tak tau, cuma tak dapat nk pergi~

tengkorakemas said...

lepas ni gathering lagi bagi aktiviti2 lak, main futsal ke..hehe

jackieKOH said...

wooooo.. ad website, fanpage.. giler hebattt.. hahaha
jelez2~~~

Entri hoott : PANAS! Sampai hati kau, Justin Bieber!!

shahsyaz said...

sedih, x dpt nk join, sedeyh sgt2, sgt2 sedeyh,

:(:(:(:(:(:(:(

Ayie said...

ini tidak adil.. sebab kau tak ajak aku sekali jugak

lizz said...

tertinggal ketapi lak.xtau cite.kikikikikiki

Hasrol Nizam said...

aku pun tak sempat sangat nak online. so tak dapat nak war war kan dekat orang lain. kalau tak mesti lagi meriah.hehe..

nabil_potter said...

terbaik3...

tehr said...

memang best dapat jumpa kawan2 bloggers
aku dah jumpa sekali

moga2 lepas ni makin meriah lagi, bro

catzer said...

hahahaha..ramai lagi tu yg tak sempat join :)

hans said...

wah
seronoknya

Sumijelly said...

wah... UTM pun ada blogger gak...hehehe

Sumijelly.com

Mihevoli said...

nak buat jugaklah untuk ipg kami!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...