21 Dec 2010

Saya Menang Domain Giveaway dari Yanmieonline.com,Ihosterz.com dan Cikmin.com

Keputusan giveaway yanmieonline.com,ihosterz.com serta tajaan cikmin.com dah keluar.. 5 domain ditawarkan sebagai hadiah. 2 untuk pemenang entri kreatif, dan 3 lagi dipilih secara random.

keputusan giveaway dari blog yanmieonline.com-tahniah buat pemenang lain =)
Dan akhirnya aku terpilih sebagai salah seorang pemenang entri kreatif.. So sebagai pemenang aku akan dapat satu domain tajaan yanmieonline.com dan ihosterz manakala RM20 dari cikmin.com. Alhamdulillah..

Buat kak yan dan cikmin yang pilih entri Ali tu sebagai entri kreatif, terima kasih banyak-banyak saya ucapkan. Seronok ni dapat menang giveaway.

kalau nak tengok entri contest dari aku, klik sini-> Ali

oh ya, dalam entri sakit itu penghapus dosa yang aku try buat live blogging melalui flickr tu, sebenarnya aku belajar tutorial dari cikmin.com la. Memang lengkap tutorial dekat situ. Korang pergi la usha.

p/s: 1st time dapat hadiah giveaway domain. Boleh la tukar url serol-nizam.blogspot.com ni kepada hasrolnizam.com.hehe..

42 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

hoho.tahniah2!!! :D

mashimaro said...

tahniah!!!selamat bertukar kepada dot com~~:)

yashygsempoi said...

yey!!!! \^_^/ takziah! eh eh eh!! silap taip takleh nak backspace! :P TAHNIAH!!! bestnya dapat free domain.. hohohoho

Yiedpozi said...

Baru bergaya sikit kalau ada domain sendiri... Hehehehe... Btw, tahniah bro...

New Post: Ribuan Senarai Bloggers

IRAH HAJERAH AZMAN said...

taniah :D

gadisBunga said...

weehoo menang! tahniah ya!

Hasrol Nizam said...

@putri iqa izyan, thanks, hoho.. :D

@mashimaro, thanks..ni mmg tak sabar nk tukar ni

@yashsempoi, haip.takziah lak dia.haha.. thanks..benda free ni mmg best la :D

@yiedpozi, bergaya ke? bese2 je kot.hehe..

@gadis bunga,@irah, thanks

namaku annonymous said...

assalamualaikum! alhamdulillah..syukurlah..rezeki bro kan?? kan aku dah cakap.. doa orang jauh mujarab..hehe.. wallaualam.

lepas nie nak pakai blogspot ke wordpress bro?

Anarm said...

tahniah kerana menang domain.. tukar cepat.. huhu

fyzul said...

wah.. bertuah tu dapat menang domain free.. tecapai hasrat nak tukar domain.hehe.. tahniah bro.. aku juga yang tak sempat nak berblogger sgt..hehehe...

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!

ANYS AMYRA said...

huiyoooo.maju setapak!hehe.tahniah!

ZACK ENTRY said...

tahniah bro..=)





<-- aku bila lak? =.=

hana husin said...

tahniah serol.. kreatif kreatif!!!

syukri adlin said...

tahniah bro...

tengkorakemas said...

pergh..tahniah bro! :D

DanieL AdiE said...

TAHNIAH!

1st time here..follow anda ya..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

fizz said...

Tahniah..

Saya pun 1st time di sini...dan kemudian bila tgk profile, awak pelajar UTM...haha super duper junior..sy UTM jugak dulu :D

Fitrihadi said...

yeah sudah ada hasilnya!! tahniah bro! aku tompang gumbira heehee :D

cikmin said...

tahniah ye ali..opsss serol..semoga dengan domain yang baru ni akan terus sukses..dan jangan lupa renew tahun depan okeh.. :)

Cikmin said...

oh terlupa..thanks untuk backlink tuto tu ye.. :)

Affan Ruslan said...

tahniah, bila nak tukar ni. ehe

ReD Linda said...

TAHNIAH!:D pasni serolnizamdotcom plak:D

hans said...

walaweh
congrats

P/S : Saya Nak Minta Tolong! Anak Saya Ada Penyakit Jantung Berlubang!

darkbatman said...

waaaa..best ne

Ali ridha said...

hahaha.....lawak la kartun hang buat tu..

Tahniah...

Hasrol Nizam said...

@namakuanonymous, lepas ni pki blogspot lagi..tak tukar ke wp kot..

@anarm, odw bro :D

@fyzul, dapat pun tukar domain. free lak tu..tu yg best tu..

@mknace, yup2..hehe

@anys amira, selangkah ke hadapan :)

@zack entry, nanti ada rezeki la tu bro.

@hana, thanks hana..

@tengkorakemas,@ayukriadlin, thanks2

Hasrol Nizam said...

@daniel adlie, thanks2 :D

@fizz, owh..yeke.. superduper senior la ni..hehe

@fitrihadi, alhamdulillah..jom gembira bersama2 :D

@cikmin, mesti tak lupa punya lah nanti :)

@affanruslan, dalam minggu ni or minggu depan tukar la ni

@redlinda, aik, bukan la..hasrolnizam.com :D

@hans, thanks bro.

@darkbatman, mmg best pun.. :D

@ali ridha, kartun tu tiba2 dapat ilham lepas bangun tido..main buat je..hehe

etomyam said...

wah tahniah, rezeki hujung tahun

Amirez said...

tahniah :) rezeki tak disangka. tak pernah merasa lagi menang giveaway

hans said...

lepas nih belanja ahh roti tisu sekeping
hehehehe

P/S : Kenapa Kau Pakai Baju Warna Merah Nih? Kau Tak Takut Dengan Si Connie Ker?

Ted Hardy said...

Jumpa pun blog anda! Jemput ke blog saya juga! :)

fyna said...

congrats....

tehr said...

tahniah, bro
memang seronok berblogtambah seronok bila dapat hadiah

maCy said...

wah tahniah. lama xjenguk blog cikmin~

ARC™ said...

brader serol, aku cadangkan ko stay ngan bspot..nanti google pagerank ilang...suma ilang...akud ah kene huhuhu

tp kalau ko nak commercialize kan blog ni digalakkan lah untuk .com. Kalau saje2 aku rase baik stay bspot

Hasrol Nizam said...

@etomyam alhamdulillah..tumpang rezeki blogger lain yang buat contest jugak ni :D

@Amirez kadang2 ni nasib..kita tak tau la kan.. yg penting jangan give up dari mencuba :D

@hans takde2..roti kosong je buat ang.hehe

@Ted Hardy mencari2 ke blog ni selama ni.? hehe.. nanti akan singgah

@fyna thanks ye..

Hasrol Nizam said...

@tehr seronok2..itu mmg tak boleh sangkal lagi..

@maCy yeke..rajin2 la ye ke blog cikmin tu..ke blog serol ni pun kena la rajin jugak.hehe

@ARC™ aku dah cek. blog ni dari dulu sampai sekarang just baru pr 1..so tak kisah sangat kot. thanks 4 da advice :D

zik said...

rezeki tahun baru tuh bro... :-)

RedBoys said...

dah cakap boleh menang punya utk entri kreatif. tahniah2. bila nak tukar ni? tahun depan?

Izwan said...

congara8 bro.. bila nak tukar?.. hehe..

- izwanyusof.com

deCrewz said...

Tahniah bro.. Jai aritu nak join tapi blur2, penulisan pun ala2 cincai.. Hanya mampu tengok dan baca je..he3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...