19 Dec 2010

Sakit itu penghapus dosa


Sakit itu penghapus dosa, originally uploaded by Hasrol Nizam.
Tak beberapa sihat malam ni. Tiba-tiba dilanda demam + selsema. Nak online pun tak ada mood sangat. Lepas makan ubat and a good rest, hopefully i'll be better soon.

Sakit itu penghapus dosa-dosa kecil.

P/s: 1st time try live blogging thru flickr.

22 comments:

tengkorakemas said...

wah dah maju bro..aku baru daftar flickr hehe..

moga terhapus semua dosa-dosa kecilmu..

AMir Izzat said...

semoga cepat sihat..betul tue.. semoga terhapus jua.. amir pun demam..selsema..dah tiga hari..

makan ubat byk sikit..hehee...

ada live blogging ke?/ nak try lah..

IMANSHAH said...

harap cepat sembuh ye bro..

zik said...

semoga lekas sembuh..sakit itu penghapus dosa2, agar kita ingat kepada pencipta Nya..

.sweet-ants. said...

cepat sembuh yer..
semoga terhapus dosa2 kecil kamu :)

nk try gak update thru flirk

zulkbo said...

salam..
dari Allah kita datang
kepadanya jua kita kembali..

hans said...

awat hang asyik sakit ni nizam?
rehat cukup2

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

immukmin said...

insyaAllah..perbanyakan rehat dan sakit ini juga menguatkan iman...jangan lupa tuntuan syariat nah!!!...insyaAllah...sihat..

ZAHRA ZAHRAwanie said...

makan la madu! madu pure~ kompom cepat baik.

Hasrol Nizam said...

@tengkorak emas, aku try2 je..sebab semalam terjumpa.. aminn

@amir, dah 3 hari demam? ada pergi klinik tak? makan ubat banyak2 tak guna jugak..kena makan ikut masa :D

@imanshah, thanks bro..

@zik, thanks..kadang2 kita ni selalu terleka. time sakit baru nk ingat tuhan..

@sweet-ans, thanks..aminn.. cuba la..boleh buat live blogging mcm ni..

@zulkbo, wsalam, betul tu..

@hans, sekarang ni kan cuaca tak menentu..senang pulak dapat sakit.hehe..

@immukmin, insyaAllah..itu mesti tak boleh lupa paunya.. thanks

@zahrawanie, makan madu pure? mana nak cari madu pure..hehe

nabilah_2908 said...

get well soon ya... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

semoga cepat sembiuh ;)

taufiq helios said...

ptt la ekau sonyap....demam ke...jgn malas mkn ubt ok :)

ZACK ENTRY said...

banyakkan rehat..jangan terlalu memaksa diri..=)

IRAH HAJERAH AZMAN said...

aku rasa tiap2 bulan aku sakit. lo. get well soon lah xD

AISHA INANI said...

take care wehh!
sekarang mmg musim ler.
dah le jap2 hujan,, hermm.

taufiq helios said...

meh sini nk bagi ubat...

pegi tengok kt link nih...ada ubat

http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/12/your-url-contest-by-devilviernes.html

taufiq helios said...

meh sini nk bagi ubat...

pegi tengok kt link nih...ada ubat

http://taufiqhelios.blogspot.com/2010/12/your-url-contest-by-devilviernes.html

Mah@mahu said...

Singgah mlm nak jemput kawan2 blogger jawab servay kat sini pada yg sudi jer dan pada yg dah jawab abaikan masej ini..

ARC™ said...

penghapus dosa kecil? seius?

Halia Kentang @ Annpaan said...

btoi2x..
klu da dmam ni,
sumua benda jd xselesa
huhuhu

fyna said...

btol...saket penghapus dosa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...