2 Aug 2010

KONVO UTM ke-45. Keyword pilihan hari ni.

Dah 2 ogos, maknanya laman web konvo utm sudah berupdate. Dan mahasiswa yang bakal grad semester ni boleh check dalam website konvokesyen utm tentang sesi penganugerahan dan pendaftaran graduan. Nak tahu boleh pergi ke link tu dan download file pdf yang ada kat situ.


top 12 hari ni punya keyword masuk ke blog
tentang tajuk hari ni, top 12 keyword dari google analytic adalah berkaitan dengan konvokesyen utm. Kira tak rugi aku buat entri tentang bila tarikh konvokesyen UTM 2010 sebab start dari haritu, mencanak naik trafik dari search engine.. =)

p/s: update ringkas.Bizi sikit lately. Sebenarnya ada benda nak di kongsi, tapi tak sempat nak taip. Tengok la malam ni kalau sempat. :D

3 comments:

fyzul MP said...

Good keyword serol..hehehe..

ms.GrEEn said...

wah...dah nk konvo ke? ke saje2 nk buh keword..hehe

Hasrol Nizam said...

@fyzul MP thanks joe..try nasib ni haa..hehe

@ms.GrEEn buat entri sbb aritu kawan tanya. nk konvo lmbt lagi. taun depan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...