8 Apr 2010

Dato' Shake Anugerah Dari Kegagalan


Dari kegagalan, satu percintaan, Kualami
Penderitaan, Kesengsaraan,Kebatinan

Tapi di sebalik, Semua kepahitan,Tersembunyi
Oh keinsafan, Dan pengertian,Yang amat dalam

Terbukti kegagalan, Bukanlah kehancuran
Dengan anugerah, Nikmat dan hikmat,Kehidupan

1
Aku pelajari,Mengenali diri,Dan siapa kita,
Yang sebenarnya, Di bumi Tuhan
Ho ho

( ulang dari mula hingga akhir)

( ulang 1 2X )
 
 Dato' Shake dulu2..
 

Aku pun pernah gagal dulu, siapa yang tak pernah kan? Tapi bagi aku, kita kena berpegang pada satu benda, Gagal sekali, bukan bererti kita akan gagal selama-lamanya...

p/s: Kalau tak silap ada version French. Lagi sedap katanya. Tapi aku tak dengar lagi. Papepun, Lagu ni best kan?

4 comments:

nur hidayah isa said...

peminat dato' shake rupenye..hehe :)

Hasrol Nizam said...

aritu pergi karaoke, kawan yg select lagu ni..pernah dengar, tapi tak tau dato' shake yg nyanyi..

nadiah fatihah said...

punyela khusyuk aku bace...
tetibe je ade bnde alah ni -

"( ulang dari mula hingga akhir)
( ulang 1 2X )"

lagu rupenye...
ingtkan ko yg tulis...
bru nk puji...
xjd ah...
hahah!

Hasrol Nizam said...

fuh, kalau aku yang karang, boleh jadi komposer terkenal ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...